Psychologenpraktijk

De Adelaar

 

Psychologenpraktijk De Adelaar
A.M. de Jonglaan 38
3221 VC Hellevoetsluis
0181- 32 99 72 0181- 32 99 72

Wachttijden

Bij Psychologenpraktijk De Adelaar wordt er naar gestreefd om binnen twee weken een intakegesprek met u in te plannen. Onderstaande informatie geldt zowel voor de Basis-GGZ als de Gespecialiseerde-GZZ. Na de intakefase start direct de behandelfase. Tussen de intake en de behandeling zit dus geen wachttijd.

Wanneer er geen ruimte is om een intakegesprek in te plannen, dan kunnen er enkele gegevens van u genoteerd worden zodat u benaderd kan worden indien er weer een plaats beschikbaar is. Dit is geen officiele wachtlijst en er kunnen ook geen rechten aan worden ontleend. U wordt aangeraden om daarnaast actief op zoek te gaan naar een therapeut die wel direct ruimte heeft.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt dan kunt u altijd contact opnemen met Psychologenpraktijk De Adelaar of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen vier weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de zogenaamde treeknormen).

LET OP:
Indien u bent verzekerd bij VGZ dan kunt u zich helaas niet meer aanmelden bij Psychologenpraktijk De Adelaar voor 2021 vanwege het bereiken van het omzetplafond. Als verzekerde van VGZ kunt u het beste contact opnemen met VGZ en vragen om wachtlijstbemiddeling. 

De wachttijd bedraagt momenteel circa 6 maanden.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met:
Psychologenpraktijk De Adelaar:
0181 - 32 99 72

Oordeel met je hart en niet met je ogen.

Cheyenne (Indianenstam)

Wachttijd Psychologenpraktijk De Adelaar

 

 
Menu